БКП

 
БКП

Глог
Връзки
За контакти

БЛОГ АРХИВ
«« февруари 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  Глог 09:08
« Обратно
О Б Р Ъ Щ Е Н И Е
На ЦК на БКП до всички комунисти,членуващи или не в редовете на нашата партия
ЦК на БКП Ви поздравява с новата 2017 година, като желае на Вас и Вашите семейства много здраве, твърдост и енергия, необходими за борбата за добруването на целия народ.
Ето вече 27 години от злокобния ноември 1989 г. страната продължава да се плъзга все по-надолу и по-надолу. На кормилото на властта се изредиха да управляват една дузина партии, а народът живее все по-зле. Властта имаха БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ - самостоятелно или с подкрепата на различни „коалиционни” партньори: КПБ /Комунистическа партия на България/, ДПС, РЗС, ПП „Нова зора”, ПБК /Партия на българските комунисти/, Реформаторският блок - самият той представляващ коалиция, БДЦ, АБВ, Патриотичният фронт - също коалиция, ПП „Атака” и прочие. Тези партии и преди всичко техните лидери имат по-голяма или по-малка „заслуга” за мизерния хал на българина и за съсипията на държавата. Наличието на много партии в парламента в никакъв случай не го правят по-демократичен. В действителност през тези години в Народното събрание имаше само една партия - Партията на грабежа. Нейните депутати си гласуваха винаги високи заплати, привилегии и държавни субсидии - израз на паразитното им съществуване върху гърба на трудовия народ. В същото време, чрез законодателни действия бяха орязани в значителна степен редица социални права и придобивки, останали още от времето на социализма. Бяха гласувани и антикомунистически закони.
След последните президентски избори страната изпадна в още по-дълбока криза. Съзнавайки, че е довел държавата до задънена улица и за да избегне отговорност, Б.Борисов хвърли оставка, като тайно се надява хората да забравят това и отново да допуснат грешка и да го изберат. БСП не иска да поеме горещия картоф на властта, съзнавайки, че ако го направи, ще обере всички негативи на герберското управление. Само реформаторите - разбитите авари на Костов, се опитаха да лапнат горещия картоф - неистово е тяхното желание да управляват /крадат/. Другите крадци обаче не им позволиха това с тайната надежда, че след извънредните парламентарни избори това щастие ще се падне на тях. В крайна сметка сме свидетели на правителствена криза, прераснала в политическа.
В такъв момент изниква въпросът: не е ли време комунистите да поемат отговорността за съдбата на България? До кога комунистическото движение у нас ще олицетворява баснята за орела, рака и щуката? До кога ще се говори само за обединение, а се игнорира едно от предварителните и задължителни за това условия - единодействието? Ето сега се открива възможност да докажем, че искрено желаем обединението. Предстоящите извънредни парламентарни избори ще бъдат тест както за нашата зрялост като комунисти, така и за нашата искреност.
Да изведем България от задънената улица, в която се намира сега! Няма кой друг да го направи, освен комунистите. Никакви тънки сметчици за спокойно коалиционно живуркане в скута на некомунистическа партия няма да ни оправдаят. Или сме комунисти, или не сме! Средно положение тук няма. За целта, на предсрочните парламентарни избори всички комунисти в ЕДИНЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ БЛОК!И, разбира се, отворен за всеки, който иска страната час по-скоро да се измъкне от блатото, в което я натикаха всички онези парламенти и правителства след десети ноември 1989година!
ЦК на БКП
Председател Вл.Цеков
03 Януари 17, 09:08    Коментари (0)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1479